fredag 27 mars 2015

Ni säger alltså att det ÄR påsk snart?

Det känns ju rätt overkligt att det snart är påsk. Här har man gått och förfasat sig över påskris i blombutiker och påskpynt till salu överallt där det rimligtvis går att klämma in ett par påskägg i papp i regnbågens alla färger, och tänkt att nog är det väl ändå, de börjar då med påskgrejer redan i januari och man ska inte påskpynta förrän det verkligen är påsk.

Och så inser man att det är alla andra som vaknat till liv i lagom tid, och man själv är den som inte hajat att det är påsk i nästa vecka. Tur man tog sig i kragen vid juletid och redan då lade in en ansökan om semesterdagar runt påskhelgen.

För listan över saker som jag ska göra i påsk blir bara längre och längre. Och då har jag inte ens tagit i beräkningen allt sovande som jag ska ägna mig åt!

Har jag tex än sått några frön? Icket. Okej, kanske är lika bra då tidigare års odlingar av bland annat paprika mer eller mindre tagit över fönsterbänkarna.


Låt er icke luras, dessa små plantor blir gigantiska!
 
 
Har jag än planerat att måla några möbler? Ett skåp, en dörr eller en sänggavel?
 
 
 
 Hängt upp fyndade lampor? Nänä.
 
 
Eller sytt några kuddar? Alternativt hängt upp nya tavlor? Näpp!

 



Ja jisses, jag skulle ha tagit ledigt längre....

fredag 13 mars 2015

Det är inte du bloggen, det är Instagram (och lite jag)

Ja, här händer det ju inte så mycket eftersom jag har fullt upp med min nyförälskelse Instagram. Det är liksom lite enklare att fotografera och lägga upp tankar och idéer där. Och så slipper jag rensa bort hundratals spamkommentarer också.

Dessutom har antalet riktiga personer som kommenterar på bloggen minskat, vilket så klart känns tråkigt och lite som att man skriver och lägger upp i tomma intet. Tyvärr är jag inte själv den bästa på att hinna runt och kommentera hos andra heller.. så, dags att prioritera!


Så då har jag bestämt att det inte är slutet för bloggen, jag kommer fortfarande att blogga när jag känner för det, men vill ni ha mer uppdateringar så kika in på instagram.com/1000ideer