lördag 18 oktober 2008

En öppen dag

Utomhus: en gråaktig höstdag.
Inomhus: en seg Fröken Fräken.

Jag är verkligen ingen morgonmänniska. Det tar tid för mig att vakna, och ytterligare lite mer tid för att kreativiteten och pyssellusten ska vakna. Men snart blir det loppisrunda, och förhoppningsvis kommer jag då på vad jag ska pyssla med under dagen. Jag funderar just nu på att göra en skylt, men tyvärr fattas material så jag kan inte sätta igång vilket är rackarns irriterande (och tålamod har jag inte heller!)

Syhörnan är åtminstone välstädad, men jag tror att minibyrån får ge plats åt hönsnätsgallret a k a anslagstavlan. Jag har även till slut hittat en hylla som jag gillade, IKEAs Hensdal. Ville egentligen ha en äldre, men hittade ingen som var lagomt stor. Men det känns som om det blev lite väl gulligt här, så det kommer nog att bli mer omarrangerande! Och det borde göras plats för en lampa också. (Pust vad skönt, jag är inte klar!!)




Glöm inte bort att man fortfarande kan tävla!!

19 kommentarer:

Desirée sa...

Är också seg men vi har fint väder!! Sitter och funderar på om jag ska putsa fönster eller göra nättavlan som din =) Svårt val jag menar!

Kram och ha en härlig helg & hoppas loppisrundan gav dig många nya fynd!

Anonym sa...

Vilken fin hörna du har, jätte mysig verkligen, där skulle man vilja sitt och jobba =)
KRam Rebecka

Sofie sa...

Vilken mysig pysselhörna! Kan tänka mig att kreativiteten flöder där omkring. Söt hylla! Kram, Sofie

Anonym sa...

Tjusigt, å vilken trevlig blogg,s kall fortsätta kika vidare hos dig :)

Lisas inredningsblogg sa...

Så fin hyllan är! Nja här är en segis till, måste komma igång med pluggandet men det går trögt.. tar kanske det imorn istället :D Ha en skön lördag och njut av din syhörna som blev så fin!! KRAM

Sara sa...

Hej
Jag sitter här i soffan och stirrar rakt ut. Gick upp 06.20 för att åka på hästtävlingar. Nu är jag nyss hemkommen och helt slut. Vad fint du pyntat på din hylla.
Kram Sara

♥ mamman i huset ♥ sa...

Hej! Tack för orden om min tavla. Roligt för mig att jag hade lite pyssel i inlägget precis när du tittade in. Tavlan är tillverkad av vanliga bräder som hålls samman av två lister på baksidan. Bräderna är ohyvlade och då blir det ju extra snyggt!

Kram och lycka till!

Villa Carl Larsson sa...

Vad fint du har gjort. Det ser verkligen mysigt ut!!! :)

Frida sa...

Vilken fin syhörna! Hade jag haft en sån hade jag nog sytt lite oftare.
Går det bra om jag länkar till dig?
Kram Frida

Malin sa...

Lyllo dig som är ledig och kan gå på loppis..
Själv har jag jobbat som en galning denna lördag och kunderna verkar vara sugna på höstjackor.
Herre, vilket spring det har varit!!
Skulle köpa lite Ramlösa under lunchen och höll typ på att bli nermejad av alla galna shoppingsugna människor.=)
Helst skulle jag vilja sitta hemma och pyssla ihop lite julkuddar men det får minsann vänta till nästa helg..

Hyllan från Ikea har vi i hallen. Ville också ha en äldre modell men det var inte det enklaste att hitta. Den var toppen för vårt ändamål som då var en hatthylla.
Hemma hos dig ser den finemang ut, verkligen!!!

Anonym sa...

Verkligen fin syhörna, med en sån skulle nog till och med jag kunna tänka mig att börja sy igen. ;)

Anonym sa...

Sicken mysig hörna!! Asså! du är morgontrötter du? Vill du ha lite morgonpigghet av mej, kan skicka i väg lite genast, inte kul att vakna varje natt lite efter 3 och ibland innan. Blir långa och tröttsamma dagar.

Nästa helg ställer vi tillbax klockan och det passar dej nog bättre men tvärtom för mej, bläää!

Kram och det så gott!!

Mjuka sa...

Jättefin hylla!!
kramkram M

Lilla huset på prärien sa...

Den är grym din lilla syhörna! Jättefint med trä och vitt tycker jag. Vilken bra idé med de där rundlarna och mobilen... kan tänka att det blev übersnyggt! Ska bli spännande att se vad som kommer från dig nästa gång... mästarpysslare där ;)

Kram Jenny

Pysselprinsessan sa...

Oj oj oj! Hela veckan försvann! Men nu är uppsasen färdig! Klar! Wohoo! Ja, den ska ju lämnas in till handledaren för sista bedömning innan vi få lämna in den för opponering... Det får hon jobba med medan vi är i Thailand och vilar upp oss efter denna pärsen! Ja, bloggen har blivit lidande så jag får välgottgöra det på Island! Hoppas vi har internet där vi bor! *håller alla tummar*

Oj vad fin kudde nr 2 var! Å vilket gensvar på tävligen kul! ...för herr Fräken och Excel! :P Det är mitt hatprogram oxå! Å ändå var jag tvungen att använda det till tabellerna i uppsatsen! Bara det tog en evighet denna vecka! Det blev ingen tävlingsinfo på min blogg tyvärr. Får pula med det senare! Kanske till din nästa tävling, om du inte är för förskräckt för det! :D

Vilken fin syhörna! Min syhörna är köksbordet! Trots att vi har ett lååångt skrivbord! :) Men var sak har sin plats och jag har alltid sytt på köksbordet. Fick jag ett pysselrum däremot... ;D

Åh, smart idé med bottnamönstret! Det är sååå fint! Om jag inte minns fel så har Kitckenbloom målat upp det på väggen bakom toaletten i ett lååångt tidigare inlägg! Kolla in det om du inte sett det tidigare. Det var jätteläckert!

Åh, en murelrensare! :) Jag tycker att det ser ut som något jag skulle kunnahänga mina örhängen på! (Jag har fortfarande inte bestämt mig för hur jag ska förvara allt krimskrams och mina få juveler!)

Snyggt det blev i inlägget med rören! Kul att framhäva istf att gömma! Snyggt! Lampa i industristil... Hmmm.. Inget förslag tyvärr!

Nej nu ska här fixas och donas inför avresan imorgon! Å sen ska vi dessutom sova hos svärföräldrarna inatt, för att parkera bilen där! Vi har ingen egen parkeringsplats och man vill ju inte ställa sig på gatan i över 2 veckor!

So long! Är tillbaka i Sverige den 6 nov! Håll ställningarna så länge! :)
Kram kram kram

Anonym sa...

Jösses vilken fin syhörna du har!

Själv är jag också rätt trött.. Igår kom sonen in kl. 05.00 och somnade aldrig om, och imorse var det tösen som vaknade 06.00. Ibland undrar jag när man ska få sova egentligen...

Anonym sa...

Glömde svara också...
Självfallet fick man äta upp chokladen! :-)

Melkers Mamma sa...

Du har en otroligt inspirerande blogg och en otrolig kreativitet som jag bara baxnar över! Tänk att ha dig gåendes här hemma hos mig om dagarna... Du skulle kunna uträtta underverk *s* Jag vann visst inte kuddfodralet, men funderar på att sno idén om det är OK? Kram, Jennie

Anna sa...

Vilket fint skrivbord! (är lite insnöad på skrivbord för tillfället då arbetsrummet ska göras om). Önskar dig en bra dag!