måndag 25 augusti 2008

Argh!

Idag kommer att bli en riktigt bra dag, det känner jag på mig.
ICKE!

Det är då åt helvete, som Margaretha Krook sa i "Jönssonligan på Mallorca". Just när jag skulle cykla hemifrån började det smådugga. Jag tänkte att det där slutar snart. Närå. Det började ösa ner regn när man kommit nästan halvvägs! Så nu sitter man här med dyngsura jeans och försöker suga upp det värsta med pappersservetter. Blir man inte förkyld av det här så blir man väl det aldrig. Verkligen mysigt...

Minns ni sjutton-och-femtio-kronors-fynden? Här kommer krukan från Bo Fajans som bl a ingick i det köpet Både vit och retro, kan det bli bättre? Skålen framför fyndades på Kupan samma dag för en hel tia.


17 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars dej ingen bra början på dagen eller veckan, vi får kanonväder idag. Nu har jag varit och hämtat en cykel hos polisen som jag hittat och cyklat hem, herrejösses jag som inte cyklat på många år. Vinligt och sen nådde jag knappt ner men hem kom jag med Guds försyn.

Tur att du fyndar så du har lite att glädjas åt. Ta dej en runda idag ska du se att du hittar nåt rikigt bra. Skålen var ju superläcker!

Ha en bra dag resten av dagen iaf!

Malin - I min trädgård sa...

Oj vilken jobbig morgon... Men då får du glädja dig åt dina fina fynd! Skålen var ju häftig, jättesnygg!"

Kram M

svartataket sa...

Blöta jeans är det värsta som finns.Stackare. Du får hoppa ur dom o näcka lite..hihi
Jag sprang runt som en galning i går morse innan jobbet för att hitta regnbyxorna. jag hittade dom INTE o det duggade bara lite lätt så gud var med mej den dagen *skratt* men jag måste nog hitta dom så man inte sitter där som du snart..Hoppas resten av dagen blir bättre!

KRAAM

Anonym sa...

Din stackare...vilken trist start på veckan, här var det precis tvärtom, morgonens promenad i solsken o bra musik i öronen...Säger bara att jag njöööööt...
Så snygg kruka, o skålen....jättesnygg o prisvärd, men du brukar ha öga för det där... Tackar så jättemycket för utmärkelsen (o grattis själv), du gjorde min dag ännu bättre..Hoppas det spricker upp så du får SOOOL senare idag, (hoppas oxå du inte blir förkyld i dina blöta byxor), kramar

Anonym sa...

Vilken jobbig morgon!
Jätte fin skål du har fyndat iaf =)
Kram Rebecka

Emm´s design sa...

den där kupan skulle jag verkligen vilja besöka!!!!!

Pysselprinsessan sa...

Attans väder! Här är det iaf uppehåll... än så länge!

Vilka fina fynd! Man blir lite avis!

Jo, nu börjar det spritta lite i pysselnerven! Det är ju bara det att jag skulle behöva en storstädning i pysselskåpet innan! Suck! Skulle behöva en tur på Granit och IKEA i Sundsvall för lite sjysst förvaring! Hehe! Men jag har lovat mig själv att om jag klarar körkortet (Hemlis: uppkörningen är i veckan!) så får jag åka till Sundsvall som belöning!! Då kan jag ju tom köra själv! Hoppas, hoppas! :D

Ah, superlim och snapsglas i plast! Det låter som en hemsk midsommarafton alt ett underbart pysselkonstverk! Ska nog testa det senare! ;)

Hoppas hemresan blir bättre!

Kramar

Kristin sa...

Hej du, ingen bra start, då hoppas jag det jag har åt dig på min blogg gör dig gladare!

Kram och hoppas veckan fortsätter bättre!

/Kristin

Anonym sa...

Jag har också ett stort lanendelträd på stam som jag skulle vilja övervintra. Vet bara inte riktigt hur. Menar du att du tänker gräva ner dina ute?

~Livet i byn

Vardagstugg sa...

Hoppas du får en bättre och soligare dag i morgon =)

läckra fynd!

Annelie

Levindas Värld sa...

Nämen fy bubblan va otrevligt att bli nedskvättad av regnet när man är ute på cykeltur!!! Hoppas verkligen att du klarar dig undan förkylning.

Ja tänka sig vad nåt så lite som att flytta några möbler kan göra så mkt, jag är så nöjd med mitt kök nu :) Och som du säger är det ju jätteroligt att använda omaka, udda vackra stolar, det gillar jag med.

Jasså du har rensat massor också, det har jag med den senaste tiden, så skönt att göra sig av med massa grejer man inte använder utan som har "haft sin tid".

Nu ska jag ta ett glas cola, glo lite tv och sen blir det sängen, upp tidgt å jobba här med!

kram

In my house sa...

Mörkt ute och här sitter ja!!!! =) spanar för fullt!!!
- Men duuu, jag har oxå IBS, men är ALLTID dålig, kan ju liksom inte leva ett normalt liv! Du nämnde att du visste lite olika mat el produkter som du inte tålde, är du säker på att du inte har någon allergi??? jag ska äntligen få göra ett stort födoämnesallergi prov och HOPPAS att det finns nåt som jag inte tål... De hade vatt så skönt!!! Har fått nytt pulver av läkaren som jag ska prova, hoppas på de men hoppet är inte stort när man har varit dålig såhär länge! Jaaa du vet ju vad jag pratar om!!!!
- Vad typ tål inte du??? mer än de vanliga (kål,lök,vitlök och sånt)??? nåt speciellt? äter du oxå skit-tab hehe hmmm jaa jag är väldigt öppen, blir liksom skadad efter några år!!!! =)

- Trist mä regn,,, håret blir ju helt kasst!

Ha de gottit vännen kram j

Monkan sa...

Cykla i regn... blir så attans blött...

En hel tia minsann, det är till att kosta på sig så här i lönetider :-)

Nä vet du, jag går inte så ofta på Mique, jag vet ju vad de har för grejer. Äää, ja liksom, i 100 år eller nåt så har det haft samma stuk. De borde väl ha ringt mig eller nåt och berättat en sån här sak???

Grejen med Cult är att de är så fina!!! :-) Jag tror inte jag sett vad du har, Gracilis-typ säger du, aha aha. De är jättefina! Som det mesta (men inte allt). Krukan som jag har min apsvansblomma i är en sån.

Hahaha, nu har jag avslöjat en hemlis till efter begongen! Den där sportkommentatorn för massa massa år sen som hade väldans speciella beskrivningar av färger (på tävlingsdressar av nåt slag), det var du som skrev manus! "Smutslimegrönt med vita prickar", en av dina enklare eller? :-)

Mia sa...

Din stackare! Har du inga regnkläder? Det är ju nästan obligatoriskt om man är svensk. :)

Älskar krukan på bilden längst ner!

Kram Mia

jennys hus sa...

jisses vilka fynd!! skålen var helt underbar, vill jag också ha:-)
Kram/jenny

Helen sa...

Vilka fina fynd, måste bli bättre på att springa på loppisar!

A-L sa...

Den vita glasskålen kommer från Gullaskruf glasbruk. Formgivare var Lennart Andersson, modellen heter Randi och den gjordes på 50-talet.